Nazorg Nabehandeling van microblading en permanente make-up

Lees dit aandachtig door:

De eerste stap in de genezingsprocedure: 30 minuten na de Microblading-behandeling reinigt u uw wenkbrauwen voorzichtig met PhiWipes zonder de huid uit te rekken.

Reinig de huid totdat u sporen van pigment of gekleurde lymfe op de doekjes vindt. Op deze manier wordt de overtollige lymfe verwijderd om de vorming van korsten te voorkomen, die anders verwoestend zijn als het om pigment gaat.

Nadat de huid is gereinigd, moeten de klanten de crème aanbrengen die hen is voorgeschreven op basis van hun huidtype en gewoonten.

Gedurende de dag moet dit proces 3-5 keer worden herhaald. In de app heb je de mogelijkheid om het alarm in te stellen dat je eraan herinnert dit proces op tijd te doen.

Als de behandeling 's middags is gedaan en u heeft geen tijd om de genoemde procedure 3-5 keer te herhalen, voordat u naar bed gaat en na de laatste spoeling en het aanbrengen van de crème op de wenkbrauwen, is het noodzakelijk om uw wenkbrauwen PhiPatch op te plakken en slaap ermee.

In de komende 6 dagen is spoelen niet nodig omdat er geen lymfe meer naar buiten komt. Het aanbrengen van de crème is echter 3-5 keer per dag noodzakelijk. De wenkbrauwen mogen niet nat worden tijdens het wassen van het gezicht of het douchen. Bij klanten met een extreem vette huid wordt de nazorg (spoelen en aanbrengen van de crème) alleen op de eerste dag aanbevolen, terwijl de klant de volgende dagen geen zalf of crème mag aanbrengen.

Doordat elke verandering in de huidstructuur (vorming van lichte vezelweefsels) pigmentretentie in de toekomstige perioden voorkomt, is het van groot belang dat de huid goed geneest.

Om dat te bereiken wordt aangeraden om 7 dagen na de behandeling Anti-Littekengel te gebruiken. Instructies voor het gebruik van deze gel zijn bij het product inbegrepen. ‚Äč