Voordelen van Phi Removal:

  • niet invasief voor de huid
  • pigment wordt gecontroleerd uit de huid gehaald
  • het zorgt ervoor dat het pigment ook echt verdwijnt
  • ook rode pigmenten worden verwijderd
  • de huid geneest snel na de behandeling
  • geen risico op littekens of pigment verstoring op de behandelde plek

 

Het intake gesprek

Voordat je voor de behandeling komt, kom je eerst voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen wat voor techniek ik zal gebruiken en zal ik uitleg geven over de behandeling. Ik zal een inschatting maken van het aantal behandelingen dat je nodig zal hebben en wat je mag verwachten van de behandeling. Ook zal ik de vragenlijst bespreken die je hebt gekregen via de mail bij het maken van de afspraak. 

Het gemiddelde aantal behandelingen voor permanente make up is 3-5 behandelingen. Het gemiddelde aantal behandeling voor tattoos is 5-15 behandelingen. 

Tussen twee behandelingen zit altijd minimaal 4 weken. En bij tattoos minimaal 6 weken.  Het lichaam heeft deze tijd nodig om te kunnen herstellen. Het is daarom ook nutteloos om sneller te behandelen. 

Het aantal behandelingen die je nodig zal hebben voor het gewenste resultaat is lastig te voorspellen. Dit heeft oa te maken met de diepte van het pigment,  hoe lang het pigment al in de huid zit, huidtype, en het soort pigment. Vanwege deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon variëren. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een gratis afspraak voor een advies gesprek. Hierin zal ik je advies geven en al jouw vragen beantwoorden. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?