Wil jij volle, strakke wenkbrauwen?

 

Ben jij elke ochtend je wenkbrauwen aan het tekenen? En dan heb je ’s ochtends je wenkbrauwen getekend en dan kijk je in de spiegel en dan blijken ze scheef te zitten! NEE! kan je weer opnieuw beginnen…Ik had dit probleem ook. Je wilt er mooi en verzorgd uitzien maar door tijdgebrek en 3 kinderen lukte het gewoon niet om dit elke dag voor elkaar te krijgen. Herkenbaar? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je want met microblading kunnen we de lege plekken in de wenkbrauwen opvullen, zodat jij jouw wenkbrauwen niet meer hoeft (bij) te tekenen. En indien nodig kunnen we de vorm van de wenkbrauw corrigeren zodat je mooie natuurlijke wenkbrauwen krijgt die bij jouw gezicht passen. En het blijft wel 1-2 jaar zichtbaar. 

Microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen de semi-permanente make-up wereld. Met behulp van een speciale pen waar een blade met ultradunne naaldjes in zit, maken we flinterdunne “krasjes” in de huid waar de hairstrokes moeten komen. Deze hairstroke techniek geeft een mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Microblading is ook erg geschikt voor mensen met alopecia areata.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden er dus geen mesjes gebruikt en wordt er niet in de wenkbrauwen gesneden.

 

Je grootste angst; je prachtige wenkbrauwen zijn op den duur blauw/ paars of rood geworden!

 

Dit is een veel gehoorde angst! 
Ik werk met de pigmenten van Phibrows. De pigmenten van Phibrows zijn ontwikkeld volgens de hoge Europese normen als het gaat om de pigmentzuiverheid en stabiliteit. De formule bevat geen alcohol, dringt niet door de wanden van omringende cellen heen, noch onder de huid. Vanwege deze kwaliteit blijven de strokes gedurende lange tijd dun en helder. De pigmenten van Phibrows staan bekend om het feit dat ze niet verkleuren( geen rood, paars en blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je later met blauw/ paarse of rood verkleurde wenkbrauwen rondloopt. Een permanente make-up specialiste opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau.