Wat is een Hydrafacial behandeling?

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, poriën, acne, pigmentvlekken, oneven huidbeeld en vroegtijdige veroudering lijntjes en rimpels. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en het laat een fijn gevoel achter.

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en geeft een onmiddellijke effect.

 

Hoe verloopt de behandeling?

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

Reiniging + Peeling 

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Extractie + Hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming

Verzadigd de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

De HydraFacial™ LED licht therapiemodus biedt een aantal bijkomende voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huid stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

 

Welk apparaat hebben we! 

Het award-winnende HydraFacial systeem verenigt verkwikkende spa-behandelingen met geavanceerde medische technologie om zo de gezondheid van de huid te verbeteren

Alleen HydraFacial gebruikt de gepatenteerde Vortex-fusie technologie voor een onmiddellijk stralende huid.

  •       Zwarte punten en grove poriën
  •       Glow effect -stralende huid
  •       Grondige reiniging en opfris van uw huid

 

Het originele HydraFacial™ toestel zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid. Poriën worden vrijgemaakt en er komt weer ruimte vrij voor intense hydratatie. Een ideale ‘reset’ voor jouw huid

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je hebt al een duidelijk glow-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de hydrafacial elke 4 tot 6 weken. De huid vernieuwd zich steeds waardoor er na 4 weken opnieuw een dode huidlaag aanwezig is. Om de resultaten te behouden wordt er dus maandelijks een behandeling aanbevolen.

 

Is deze behandeling iets voor mij

U komt in aanmerking voor de behandeling als u:

  •      iets wil doen aan de doffe huidskleur
  •      een rokershuid hebt
  •      de mee-eters moeilijk weg krijgt
  •      een mooie glow wil voor een speciale gelegenheid
  •      je huid wil resetten
  •      zeer grondige gelaatsreiniging met onmiddellijk resultaat